Na dolgi rok želimo postati najbolj prepoznavno podjetje na področju telekomunikacij v regiji.

Kdo smo

Smo podjetje, ki od leta 2007 ponuja komunikacijske storitve manjšim, srednjim in velikim podjetjem na območju Slovenije in v ožji regiji. Zaradi raznolikosti naših strank smo področje delovanja sčasoma razširili na vse države bivše Jugoslavije in v države Evropske Unije.

Naša glavna usmeritev je nudenje podpore na področju informacijsko-komunikacijskih procesov, kjer pokrivamo vsa področja povezana z uporabo komunikacijskih tehnologij. Strankam pomagamo njihove želje in ideje izpeljati vse od začetne zasnove do uspešne končne izvedbe.

Pri rešitvah stremimo k zanesljivosti, stabilnosti in dolgi življenjski dobi vzpostavljenih sistemov. Zelo pomembno nam je, da stranka dobi rešitev na ključ, ki presega njena pričakovanja. Trudimo se, da naše rešitve strankam omogočijo dodano vrednost, olajšajo poslovne procese in posledično tudi omogočijo prihranke.

Naša vizija je nudenje kakovostnih storitev na področju telekomunikacij. Partnerjem želimo omogočiti poslovno odličnost in konkurenčno prednost z nudenjem naprednih rešitev. Na dolgi rok želimo postati najbolj prepoznavno podjetje na področju telekomunikacij v regiji.

Zaposleni

Bogastvo vsakega podjetja so ljudje. Zanesljivi, odgovorni, zaupanja vredni in prilagodljivi sodelavci so srce ekipe Projekta IP. Trenutno zaposlujemo 8 ljudi in pogodbeno sodelujemo z več zunanjimi partnerji ter sodelavci. Partnerji še dodatno izpopolnjujejo že tako bogato ponudbo storitev. Vsi zaposleni imajo dolgoletne izkušnje na področju komunikacijskih tehnologij, kar dokazuje tudi več Palo Alto CNSE, Cisco CCNP®, CCIP®, CCSI® in CCNA® certifikacij, Microsoft MCSA/MCSE in drugih certifikacij.

Znanje nadgrajujemo tudi na drugih področjih, ki so neposredno ali posredno povezana z našim delom (Microsoft, VMware, …), saj le tako lahko ponudimo celovitost rešitev. Aktivno govorimo slovensko, angleško, srbsko, hrvaško in italijansko.

Že od samega začetka povečujemo število inženirjev ter neprestano vlagamo v njihovo znanje in razvoj. Na ta način lahko svojim strankam omogočimo kakovostno podporo v načinu 24x7 in izvedbo tudi zahtevnejših projektov.

Smo uradni partner več svetovno priznanih proizvajalcev komunikacijskih rešitev.


cisco-premier-partner-jpg
Palo-Alto-Silver-partner
certified_gold_partner_logo-png-full-size
Cambium logo ADD

Dosežene certifikacije naših zaposlenih


cisco-ccnp
cisco-ccip
cisco-ccna
cisco-ccda
Microsoft-Certified-IT-Professional
Microsoft-Small-Business-Specialist
Peplink-Certified-Engineer
CNSE-Certified-Network-Security-Engineer